Brazzo Di Maina

Το Brazzo di Maina είναι ένα πολυτελές συγκρότημα σουιτών πάνω από τον κόλπο του Νέου Ουτύλου, ιδανικό για επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διακοπές τους σε ένα μοντέρνο και φυσικό περιβάλλον. Αυτό ακριβώς προσφέρουν τα πέντε ανεξάρτητα πέτρινα κτίριά μας. Χτισμένα σύμφωνα με την αρχιτεκτονική παράδοση της Μάνης, οι πύργοι που μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι περιλαμβάνουν πολυτελείς σουίτες, σχεδιασμένες και διακοσμημένες σε παραδοσιακό, μποέμ ή μίνιμαλ στυλ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, όλες με θέα στη θάλασσα και το βουνό.

Οι εγκαταστάσεις του Brazzo di Maina περιλαμβάνουν το In Pietra Bar-Restaurant, μία πισίνα, κατάλληλη για ενήλικες και για παιδιά, ένα pool bar και υπέροχους κήπους για να περπατήσετε.

Βασικός πυλώνας του έργου μας είναι ο βαθύς σεβασμός για την ιστορική μας κληρονομιά, ο θαυμασμός για την άγρια φυσική ομορφιά της Μάνης και το όραμα να δημιουργήσουμε την τέλεια απόδραση διακοπών.


Η φιλοσοφία του Brazzo di Maina

Στο Brazzo di Maina, ακολουθούμε μια ολιστική φιλοσοφία ως προς τις διακοπές, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε όλα όσα θα σας φτιάξουν τη διάθεση, για μια εκπληκτική εμπειρία διαμονής και μοναδικές αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τη σελίδα της σουίτας που σας ενδιαφέρει:

Traditional
Bohemian
Minimal


Η Ιστορία μας

Βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ιστορία της περιοχής και της οικογένειάς μας και γνωρίστε ένα μαγικό μέρος, γεμάτο θάλασσα, ήλιο, πέτρα, μύθους και παραδόσεις.

Το κτήμα μας

Οι κήποι και το κτήμα μας είναι γεμάτα τριανταφυλλιές, εσπεριδοειδή δέντρα και ροδιές, αλλά και βότανα όπως μέντα, βασιλικό και θυμάρι, που δημιουργούν ένα «ελληνικό ποίημα» αφιερωμένο στην τοπική φύση. Στο κέντρο του βρίσκεται το επιβλητικό Brazzo di Maina, ένα πετρόκτιστο ξενοδοχείο που συμβαδίζει με την τοπική αρχιτεκτονική. Η θέα στη θάλασσα και το βουνό δημιουργεί ένα υπέροχο τοπίο που προδιαθέτει για ρομαντική χαλάρωση και ηρεμία στη φύση, ενώ οι σουίτες, η πισίνα, το μπαρ και το εστιατόριό μας σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

In Pietra Bar-Restaurant

Στο Pietra Bar-Restaurant μπορείτε να δοκιμάσετε την εκπληκτική πελοποννησιακή κουζίνα, η οποία έχει επηρεάσει ολόκληρη τη διατροφική παράδοση της Ελλάδας, αποτελώντας ένα σημαντικό και αξέχαστο κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα σνακ στην πισίνα μας, όπως φρουτοσαλάτες και φρέσκες χειροποίητες συνταγές.